Gi hjulet for Kenya!

Sykle Landsbyrittet i Randaberg og støtt landsbyer i Kenya med 150 kroner.

Tumaini-Hope---fremdrift-2015-03-27

Landsbyrittet går av stabelen 9. mai. I den forbindelse vil vi sammen med veldedighetsorganisasjonen Tumaini Hope, som drives av folk fra Randaberg, bidra til bygging av demninger som gjør at beboere i kenyanske landsbyer får sårt tiltrengt vann til mennesker, dyr og avlinger.

Med oss på laget har vi Randaberg-bedriften Tec Con som gir 150 kroner pr. deltaker til Tumaini Hope. Med 200 deltakere blir det nok midler til en demning – med 1000 deltakere kan vi bygge fem demninger! Pengene går selvsagt uavkortet til byggeprosjektet. Nå inviterer deg til å delta i Landsbyrittet og på den måten støtte bygging av landsbyer i Kenya. Meld deg deg på her!

Tumaini Hope ble stiftet desember 2010 av Laila og Herbjørn Vestvik og Turid og Bjørn Kjetil Hellestræ. Siden den gang har de løftet levestandarden i flere landsbyer i Kenya. Les mer på tumainihope.com.

Tec Con er markedsleder i Norge innen elektriske ledninger i smart forpakning. De mest kjente merke­varene er Anti Twin og Prefix som produseres på Randaberg, og brukes av de smarteste elektrikerne i Norge. Les mer på teccon.no.

Med sykkelhilsen fra Arrangementsansvarlig i Landsbytrippelen,
Erik W. Henningsen
E-post: eirik@landsbytrippelen.no
Mobil: 901 09 772